Meet & Work

Bedrijvencentra


Waar bedrijven groeien.

Bedrijvencentra


Meet & Work is een snelkoppeling tussen unieke kleinschalige bedrijvencentra van 5 tot 50 beschikbare ruimten, verspreid over Vlaanderen.

Wij zijn een eenvoudig webplatform dat bedrijvencentra verspreid over Vlaanderen wil bundelen om de algemene zichtbaarheid van uw bedrijvencentrum te vergroten. De sterkte van het platform is te vinden in het gezamelijke en geoptimaliseerde marketingbudget.

Het doel is om permanent op de eerste pagina te landen als bedrijven online zoekopdrachten als “coworking”, “vergaderruimte” ingeven. www.meetandwork.be brengt hen meteen naar het dichtsbijzijnde bedrijvencentrum en zijn diensten. U wordt rechtstreeks gecontacteerd door de klant.

Twee maal per jaar worden alle partners op een andere locatie uitgenodigd voor een rondleiding en een bespreking van de succesvolle formules van collega’s om ook uw bedrijvencentrum versterkt te blijven promoten. Elke onverhuurde werkplek of vergaderruimte knaagt aan uw winst.

Daarnaast kan uw bedrijvencentrum via deelname ook bijkomende inkomsten verwerven via het netwerk. Uw unieke diensten worden gepromoot binnen en buiten het netwerk. Hier een greep uit extra dienstverlening;

startersbegeleiding – vergaderen in een gerestaureerde brouwerij – marketingbegeleiding – Coworking met zicht op een rivier - administratieve hulp – een nieuwjaarsreceptie - vergaderen met videosteaming – vertalingen – inzet op sociale media – afterworkparty - vergaderen gekoppeld aan een lekkere keuken, enz,...

 

Wij bieden ‘no nonsens’ optimaal rendement voor uw deelname. Wil u meer weten?

Neem dan gerust contact via;

info@meetandwork.be, 016/364879 of 0495233972


Copyright © Alle rechten voorbehouden