Meet & Work

NEWS

Meet & Work, jouw unieke werkplek.

11 augustus 2020

Welkom op de website van Meet & Work. Wij zijn een netwerk van Vlaamse bedrijvencentra die elk gevestigd zijn op een unieke locatie. Via ons platform kan u snel en gemakkelijk een vergaderzaal of coworkingruimte boeken in een ruimte die een warme eerste indruk zal nalaten.

Bent u op zoek naar een plaats om te vergaderen met een potentiële klant? Misschien bent u op zoek naar een plek waar u zich kan richten op uw werk, zonder daarbij vast te hangen aan verstikkende huurcontracten? Eén ding is zeker: u wilt niet terecht komen in een grijze ruimte zonder karakter. U zoekt een ruimte die inspirerend is en die uw klantencontacten, inspiratie en creativiteit positief gaat versterken. Alle bedrijvencentra die u op deze website vindt hebben één ding gemeen: ze bevinden zich allemaal op unieke locaties, met elk een eigen verhaal en eigen toekomstvisie. Deze ruimtes stimuleren u om uw zaak naar een hoger niveau te tillen.


Nood aan een vergaderzaal of coworking ruimte?

Wil je graag beginnen aan het volgende hoofdstuk van uw zaak? Kijk snel waar u in Vlaanderen een unieke vergaderruimte of coworking ruimte kan terugvinden!


Copyright © Alle rechten voorbehouden