Meet & Work

Over Meet & Work


Buitengewoon werken.

Onze visie

Waarom Meet & Work?

 

Als bedrijvencentrum ontdekten wij tijdens de coronacrisis van 2020 dat de vraag van bedrijven naar een nieuwe werkplek een stevige verandering doormaakte. Thuiswerk werd de norm, alsook het vergaderen online. Zo vervielen oude gewoontes, vormden er zich nieuwe noden, en moesten wij als bedrijvencentrum ons aanbod hierop aanpassen. Wij zagen enorm veel voordelen in het bundelen van de krachten van verschillende bedrijvencentra in een sterk netwerk. Via een nieuw Vlaams netwerk, Meet & Work, willen we hier maximaal op inspelen. Onze speerpunten zijn het aanbieden van gespreide vergaderruimten en coworking werkplekken.


Voordelen voor bedrijven

 

Alle bedrijvencentra die samenwerken met Meet & Work zijn geselecteerd op basis van hun originele locatie en/of unieke inrichting. Hierdoor zijn ze een bron van creativiteit, inspiratie en motivatie. Allemaal hebben ze een uniek aanbod dat hen onderscheidt van andere bedrijvencentra. Verspreid over Vlaanderen ontstaat zo een fraai netwerk om fysiek te vergaderen op unieke locaties in de buurt van een klant of partner.

Nog meer voordelen voor uw bedrijf vindt u hier.


Voordelen voor bedrijvencentra

De werkplekvisie van bedrijven is veranderd, waardoor er een dalende vraag is naar vaste kantoren en vergaderruimten. Ondanks de crisis ontwikkelt Meet & Work groeikansen voor alle bedrijvencentra in het netwerk.
Meet & Work werd opgericht om bedrijvencentra beter te promoten. Een directe link via uw persoonlijke pagina op onze site laat de geïnteresseerde bedrijven toe u te contacteren voor vergaderruimten of coworkingplaatsen. Andersom zullen de bedrijven uit uw bedrijvencentrum ook aan de andere kant van het land interessanter kunnen vergaderen, dicht bij hun klant.

Meet & Work is geen organisatie met winstbejag, maar een eenvoudig webplatform dat bedrijvencentra verspreid over Vlaanderen wil bundelen om de algemene zichtbaarheid van uw bedrijvencentrum te vergroten. De sterkte van het platform is te vinden in het gezamelijke en geoptimaliseerde marketingbudget.

Daarnaast kan uw bedrijvencentrum via upselling ook bijkomende inkomsten verwerven. Dit en veel meer leest u hier.

Copyright ┬ę Alle rechten voorbehouden